ALGEMENE INFORMATIE
LEVERINGSVOORWAARDEN
PARTYTENTEN
PODIA
MARKTKRAMEN
MEUBILAIR
FEESTVERLICHTING
SPRINGKUSSENS
STROOMVOORZIENINGEN
SERVIES & HORECA APPARATUUR
DECORATIE
RECLAMEBORDEN
CONTACT

WELKOM BIJ MINNEBACH VERHUUR!

Minnebach Verhuur voor grote en kleine evenementen.

!!!!! BINNENKORT !!!!!

!!!!! NIEUWE SITE ONLINE !!!!!

Begin jaren negentig zijn wij actief in het verhuren van partytenten, overdekte podia, tafels en stoelen. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot verhuurbedrijf, dat zich richt op de regio West-Brabant, Zeeland en de grensstreek van Belgie. Bij ons kunt U bijvoorbeeld huren voor een feest thuis, recepties, openingen, bruiloften, bedrijfsfeesten. 

Hiernaast staat een beknopt overzicht van ons assortiment.Wilt U meer weten, bel ons dan gerust of vraag onze brochure aan.


NIEUW IN ONS ASSORTIMENT VANAF DIT JAAR

Voor meer informatie over deze tent kunt U altijd contact met ons opnemen


BESTELLEN
De opdrachten kunnen telefonisch, per e-mail, per post of per fax opgegeven worden.

LEVERING / AFHALEN
Al het gehuurde word schoon en tegen geringe bezorgkosten bij U thuis of bedrijf bezorgt en dient weer schoon te zijn als deze worden retourgehaald.

U kunt kleine aantallen meubilair of servies ook zelf afhalen en retour brengen, U dient dan wel legitimatiebewijs bij U te hebben en er moet een borg betaald worden. Wanneer U de spullen op de afgesproken dag weer schoon en onbeschadigd retour brengt, dan wordt de factuur verrekend met de borg.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 09.00 uur tot 12.00 uur

BETALING
Betaling bij particulieren geschiedt alleen contant bij levering. Bedrijven kunnen op rekening huren, onze huurvoorwaarden en betalingscondities voorbehouden.